יום ראשון, 27 באוקטובר 2013

סיור בגבינות משק יעקבס ואגדת לחם חלק ב'

ברוסקטה של ביצת עין שליו, פיסת גבינת קממברט ופטריות יער מוקפצות
2 סועדים

מרכיבים
ברוסקטה מלחם כפרי/בגט
שן שום
גבינת קממברט
פטריות יער
ביצי שליו טריות


אופן הכנה
מחממים תנור בעוצמה הגבוהה ביותר לתוכנית גריל
חותכים את הלחם לעובי של 2 ס״מ, מורחים שן שום על גבי שני הצדדים של כל פרוסה, קולים עד שהפרוסה מזהיבה.

מלהיטים מחבת כבדה
פורסים גבינה ואם הפרוסות לא נפרדות לא לדאוג
חותכים את הפטריות לפרוסות, צולים במחבת.


מכינים ביצת עין מביצי השליו.
לצורה יפה של הביצה

מניחים את הברוסקטות על הצלחת, מעל פרוסות הגבינה, פטריות ולבסוף הביצה. מתקנים תיבול. מגישים עם זיתים ירוקים ושחורים. 

דרך הגשה נוספת